dijous, 21 d’abril del 2016


CURS DE CONSTRUCCIÓ EN POLIESTIRÈ ALS PESSEBRISTES DE SANT JOAN DESPI. 

Abril de 2016


Dins de la nostra tasca habitual que fem cada primavera d’impartir cursos “ a domicili”,  durant tres dies vam dirigir un curs adreçat als pessebristes de Sant Joan Despí  amb la finalitat d’iniciar-se en el coneixement de tècniques constructives amb poliestirè extruït.

El curs constava de tres sessions de mati i tres de tarda que es van fer efectives els dies  9, 10 i 16 d’abril d’enguany. Durant aquest temps els participants van construir un paller en el que van aprendre a gravar les parets , fer fusteria (bigues, portes, finestres) lloses del terra i petits estris (galliners, forrellats , frontisses, gerres...) així com experimentar amb lloses de pissarra i teules, tot amb un únic material: El poliestirè extruït.

Després de la primera sessió teòrica, amb audiovisual inclosa, va passar a practicar amb aquest material, per  tallar, gravar, afinar i enganxar una sèrie de plaques que com a resultat van donar aquesta magnifica construcció que podeu veure a les fotografíes.
Si sou un col·lectiu que encara no heu donat el pas, us animem que contacteu amb nosaltres per a provar-ho. De ben segur que no en sortireu decebuts.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada