dimarts, 6 de desembre del 2011

PESSEBRES D'OFICIS I TRADICIONS


Parlaments de les autoritats als pessebres
Parlaments de les autoritats als pessebres
05/12/2011 - Cultura
Pessebres d'oficis i tradicions
L’exposició es va inaugurar dissabte i es podrà veure fins al 5 de febrer
Marina Antúnez
Dissabte es va inaugurar la 61 Exposició de Pessebres del Grup Pessebrista de Castellar. La presentació va ser tot un èxit en assitència i els parlaments de les autoritats van coincidir en destacar la importància d’una entitat que porta 61 anys d’activitat al poble.

Hi van ser presents l’alcalde, Ignasi Giménez, mossèn Ramon Villarino i el president de Figuraires i Artesans de Sabadell, Francesc Fayos, que va explicar la tasca de recerca etnològica que hia ha darrere de l’exposició La vida rural a Catalunya, que es presenta al primer pis del local pessebrista, a la Capella de Montserrat.

El president de l’entitat, Enric Benavent, va explicar que “és una satisfacció poder oferir una exposició singular. Després de l’esforç que va representar l’any passat l’organització de la Biennal”.

L’exposició d’enguany s’ha titulat Oficis, tradicions i pessebres . Està dedicada als oficis tradicionals i adquireix un caràcter emotiu i singular. “I és que els pessebres no només representen la realitat històrica i religiosa, sinó també a nosaltres mateixos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada